Fremtidens Nivå Bymidte – stationsnær byudvikling i forstaden

I Grandville arbejder vi for at skabe gode og funktionelle byer. Vi er meget bevidste om, at en god og velfungerende byplan er stærkt afhængig af, at trafikale infrastrukturer er nøje planlagt i samspil med byens øvrige funktioner. Netop dét samspil har været essentielt i udviklingen af Fremtidens Nivå Bymidte. Det kan man læse mere om i denne månes udgave af Trafik og Veje eller herunder.

Fremtidens Nivå Bymidte er udarbejdet i samarbejde med ADEPTEveryday StudioTrafikplan ApSEnviDan A/SBIDdanmark og Fredensborg Kommune.

Strategisk bæredygtig byudvikling

Vær med, når vi præsenterer resultatet af den kortlægning af videnlandskabet for strategisk bæredygtig byudvikling, som vi har lavet sammen med DAMVAD Analytics for KADK , Dansk ByplanlaboratoriumAkademisk Arkitektforening og Realdania på et åbent webinar I Blox, hvor der også vil være paneldebat om, hvilken viden, data, forskning og kompentencer, der bliver brug for, når vi skal udvikle bæredygtige byer i morgen og i fremtiden. Vigtige spørgsmål, ingen enkle svar. Vi glæder os til at bidrage. #ingenvedalt

Store Torv 14, 1., 8000 Aarhus C
Ewaldsgade 9, st., 2200 København N

CVR: 37576964

Følg Grandville