Grandville søger en praktikant

Grandville søger en dygtig praktikant til vores tegnestue i Aarhus i foråret 2022.

Vi kan tilbyde et stærkt fagligt miljø, hvor du kommer til at prøve kræfter med opgaver, der spænder fra planer og strategier for byomdannelse i større byer, til involveringsprocesser, klassiske byplanopgaver og formgivning af byer i alle skalaer.

Du bliver en del af et stærkt, fagligt miljø på vores byplantegnestuer i hjertet af Aarhus og København, hvor du får kolleger med byplan-, arkitekt- og landskabsarkitektfaglig og humanistisk baggrund. Vi er dedikerede byudviklere, som deler en ambition om at udvikle gode byer – sammen med kolleger, kunder og et stort netværk af samarbejdspartnere.

Du skal kunne samarbejde og navigere i projekter med mange forskellige interesser, og du skal være god til at kommunikere skriftligt og grafisk. Vi regner med, at du er studerende på Arkitektskolen Aarhus, KADK, Urban Design, Aalborg Universitet eller lignende.

Er du interesseret, så send en portfolio og en kortfattet ansøgning til Inger Haarup Borchmann på inger@grandville.dk senest den 1.12 2021. Vi forventer at afholde samtaler løbende. Spørgsmål kan rettes til Inger Borchmann, 2811 5807 / inger@grandville.dk eller Peter Frost-Møller, 6043 9300 / peter@grandville.dk.

Store Torv 14, 1., 8000 Aarhus C
Ewaldsgade 9, st., 2200 København N

CVR: 37576964

Følg Grandville