Grandville søger praktikanter!

Grandville søger dygtige praktikanter til efteråret 2022

Bliv praktikant hos Grandville
Grandville søger dygtige praktikanter til efteråret 2022. Som praktikant hos os vil du arbejde sammen med tegnestuens øvrige medarbejdere om projekter med fokus på byudvikling i alle skalaer. Du vil prøve kræfter med involveringsprocesser, du vil arbejde med strategier og planer, du vil skitsere udviklingsprojekter og byplaner, og du vil blive inviteret inden for i et fagligt fællesskab af rare kolleger, som er dedikerede til opgaven med at skabe gode byer.

Om dig
Vi forventer, at du er god til at kommunikere grafisk med erfaring indenfor Adobe-pakken samt er vant til at skitsere i Rhino/Autocad/Sketchup. Vi regner med, at du er studerende på Arkitektskolerne i Aarhus og København, Urban Design fra Aalborg Universitet eller lignende.

Om Grandville
Grandville arbejder med byudvikling i spændingsfeltet mellem fysisk planlægning, bystrategier, proces og kommunikation. Vi arbejder med at omsætte visioner for byers udvikling til planer eller strategier, der kan realiseres og kommunikeres. Hos Grandville er det faglige niveau højt og netværket bredt. Vi arbejder med byudvikling og byomdannelse, master- og udviklingsplaner, konkurrencerådgivning, by- og områdefornyelse, procesfacilitering, involvering og kommunikation, strategi og analyse, finansieringsstrategier og fundraising for både offentlige og private kunder. Vi har kontorer i Aarhus og København.

Send din portfolio og dit CV til matias@grandville.dk – gerne inden den 1. juni 2022. Vi holder samtaler løbende. Spørgsmål kan rettes til Matias på 5193 3398 eller matias@grandville.dk. Praktikopholdet er som udgangspunkt på fuld tid og for et helt semester med start i august eller september 2022, men vi hører også gerne fra dig, hvis du har andre ønsker. Løn efter aftale.

Store Torv 14, 1., 8000 Aarhus C
Ewaldsgade 9, st., 2200 København N

CVR: 37576964

Følg Grandville