Bliv en del af Grandville

Grandville søger en ny kollega

Vi søger
Grandville søger en kollega – en juniorprojektleder – som kan arbejde sammen med tegnestuens øvrige medarbejdere om projekter med fokus på byudvikling i alle skalaer. Hos os får du mulighed for at arbejde med nogle af Danmarks mest ambitiøse og komplekse byudviklingsprojekter, og du vil blive inviteret inden for i et fagligt fællesskab af rare kolleger, som er dedikerede til opgaven med at skabe gode byer.

Om dig
Grandville søger en kollega med mindst 3 års relevant erfaring med byplanlægning og byudvikling fra det offentlige eller fra private rådgivervirksomheder. Din faglige baggrund er byplanlægger, arkitekt eller lignende. Det er væsentligt, at du skriver godt, og at du har erfaring som projektleder eller assisterende projektleder. Derudover er det et plus hos os, hvis du er nysgerrig og har lyst til at engagere dig i udvikling af viden og metoder i relation til byudvikling.

Om Grandville
Grandville arbejder med byudvikling i spændingsfeltet mellem fysisk planlægning, bystrategier, proces og kommunikation. Vi arbejder med at omsætte visioner for byers udvikling til planer eller strategier, der kan realiseres og kommunikeres. Hos Grandville er det faglige niveau højt og netværket bredt. Vi arbejder med byudvikling og byomdannelse, master- og udviklingsplaner, konkurrencerådgivning, by- og områdefornyelse, procesfacilitering, involvering og kommunikation, strategi og analyse, finansieringsstrategier og fundraising for både offentlige og private kunder. Vi har kontorer i Aarhus og København. Læs mere på www.grandville.dk.

Ansøgning
Ansøgningen skal indeholde en beskrivelse af din motivation for at arbejde hos Grandville og dit CV. Ansøgningen sendes til inger@grandville.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Inger Borchmann på T. 2811 5807 eller Peter Frost-Møller på T. 6043 9300. Ansøgningsfristen er 15. maj 2022. Vi forventer at afholde samtaler løbende. Der er tale om en fuldtidsstilling. Løn forhandles på baggrund af kvalifikationer og erfaring. Arbejdsstedet er vores kontor i Aarhus, men i praksis vil du arbejde sammen med kolleger på tværs af Aarhus og København om byudviklingsprojekter over hele landet.

#ingenvedalt

Store Torv 14, 1., 8000 Aarhus C
Ewaldsgade 9, st., 2200 København N

CVR: 37576964

Følg Grandville