Noget af det, der gør os glade hver eneste dag, er at komme i Khadijas køkken. Nogen vil måske sige, at det roder lidt, men det der i virkeligheden er i gang er en proces ikke ulig jazz, hvor hun improviserer alle vores måltider. Jeg arbejder uden opskrift, siger hun, og jeg bruger det, vi har fra i går, sammen med nye grøntsager.

Vi er bare mega heldige, at vi har Khadija – nu på syvende år 😊 #ingenvedalt #grandville

En super god aften i Ishøj – i selskab med nogle af de seje og søde børn og unge i ungdomsklubben og fra Ungerådet – tak for jeres gode idéer til byrum og aktiviteter, som vi tager med videre i arbejdet med helhedsplanen for området ved Idrætscentret og den kommende letbanestation! @ishojkommune @ishoejungdom @ishoej_ungerad #ingenvedalt

Vi hos Grandville søger dygtige urban arkitekt/byplanlægger praktikanter til foråret 2023.

Som praktikant hos os vil du arbejde sammen med tegnestuens øvrige medarbejdere om projekter med fokus på byudvikling i alle skalaer. Du vil prøve kræfter med involveringsprocesser, du vil arbejde med strategier og planer, du vil skitsere udviklingsprojekter og byplaner, og du vil blive inviteret inden for i et fagligt fællesskab af rare kolleger, som er dedikerede til opgaven med at skabe gode byer.

Send portfolio og dit CV til lasse@grandville.dk – gerne inden den 1. december 2022. Vi holder samtaler løbende. Spørgsmål kan rettes til Lasse på lasse@grandville.dk

#grandville #praktik #ingenvedalt #arkitektur #byplanlægning

Du har måske cyklet gennem København tusind gange før, men sikkert sjældent med fuld volumen på dit sanseapparat, og næppe i følgeskab med en rapper og en cykelkok. Det har du chancen for nu.

Tag med, når Grandville i anledning af Arkitekturens Dag den 3.oktober tager ud og ser på byudvikling og får en kommunes, en grundejers og en rådgivers perspektiv på, hvordan byen kan udvikles med sans for stedets helt særlige kvaliteter, identitet og ånd.

På turen får vi følgeskab af rapperen Pelle, som freestyler sanseraps på de steder, vi besøger, med de ord, deltagerne giver ham, og han samler trådene til sidst og leverer et rapferat af det, vi oplever på vejen.

Program
Kl. 15.30 mødes vi på cykel i Jernbanebyen ved Toldkammerbygningen, Vasbygade 10, 2450 København SV. Efter besøg i Jernbanebyen, lægger vi vejen forbi Frederiksberg Hospital, hvor vi møder Frederiksberg Kommunes stadsarkitekt Claus Sivager. Tredje stop på ruten er ved Rolighedsvej Bycampus, hvor vi møder en af rådgiverne fra EFFEKT. Kl. 18 slutter vi af hos Grandville på Ewaldsgade 9, hvor Cykelkokken serverer varm suppe til kolde drikke, mens rapperen Pelle leverer sit rapferat. Kl. 19.00 siger vi tak for turen og for i dag.

Alle er velkomne! Medbring din egen cykel. Tøj efter vejret, da vi opholder os udendørs.

Tilmelding
Hvis du har lyst til at være med, så hop på cyklen og tilmeld dig senest den 30. september her:

https://lnkd.in/ey7DDYQd

Hvis du ikke deltager i cykelturen, men gerne vil komme forbi til suppe, drinks og rap hos Grandville, tilmeld dig senest den 30. september her:

https://lnkd.in/ejDjfSsW

#ingenvedalt #grandville #arkitekturensdag #arkitektforeningen #pelledetmitnavn #cykelkokken #jernbanebyen #nrep #frederiksbergkommune #effektarchitects Foto: Larry vs. Harry

Grandville søger en ny, yngre kollega som kan arbejde sammen med tegnestuens øvrige medarbejdere om projekter med fokus på byudvikling i alle skalaer. Hos os får du mulighed for at arbejde med nogle af Danmarks mest ambitiøse og komplekse byudviklingsprojekter, og du vil blive inviteret inden for i et fagligt fællesskab af rare kolleger, som er dedikerede til opgaven med at skabe gode byer.

Vi søger en ny kollega med 1-2 års relevant erfaring med byplanlægning og byudvikling fra det offentlige eller fra private rådgivervirksomheder. Din faglige baggrund er byplanlægger eller arkitekt. Ud over en faglighed inden for byudvikling er du god til at arbejde med grafisk opsætning og arbejder hjemmevant med Adobe-pakken. Derudover er det et plus hos os, hvis du er nysgerrig og har lyst til at engagere dig i udvikling af viden og metoder i relation til byudvikling.

Ansøgningen skal indeholde en beskrivelse af din motivation for at arbejde hos Grandville og dit CV.
Ansøgningen sendes til shs@grandville.dk. Vi opfordrer dig til at ringe med dine evt. spørgsmål til stillingen. Du kan kontakte Søren Houen Schmidt på T. 3022 6699 eller Svend Erik Rolandsen på T. 2728 8098. Ansøgningsfristen er 15.september 2022. Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Der er tale om en fuldtidsstilling. Løn forhandles på baggrund af kvalifikationer og erfaring. Arbejdsstedet er vores kontor i København. #ingenvedalt #grandville

Godt nyt! Vi er helt vildt glade for at kunne byde Søren Houen Schmidt velkommen som ny partner og kollega i Grandville.

Vi har det seneste års tid samarbejdet med Søren om en række opgaver, blandt andet om facilitering af parallelopdraget for Frederiksberg Hospital. Det har der været så god musik i, at vi nu vælger at slå pjalterne sammen og lægge et nyt lag til Grandville.

Søren er bornholmer, bor med sin familie i Dragør, og får sin daglige gang på vores kontor i Ewaldsgade i København, men vil som resten af flokken arbejde med byudviklingsprojekter i hele landet.
Vi føler os ret heldige – og dem, der allerede kender Søren ved hvorfor. Til dem, der ikke kender Søren endnu, så har han de seneste 17 år drevet rådgivningsvirksomheden Rekommanderet, hvor han har arbejdet med strategisk byudvikling og byggeri med et fagligt afsæt i sociologi og kommunikation.

Med Søren på holdet styrker vi blandt andet Grandvilles arbejde med borger- og interessentinddragelse, partnerskaber og facilitering af dialogprocesser omkring komplekse byudviklingsprojekter. Velkommen til, Søren!

Søren kan kontaktes på M. shs@grandville.dk / T. 3022 6699

#ingenvedalt #grandville

En fantastisk studietur er slut, og vi glæder os til at tage inspirationen fra Tyskland og Schweiz med til projekterne derhjemme.
#HamFreiBasZür #grandvilleonsite #ingenvedalt

Det har været to gode dage i Freiburg – en fantastisk by med liv mellem husene, grønne byplanløsninger og en herlig forårsstemning med fuglekvidder overalt.
#HamFreiBasZür #grandvilleonsite #ingenvedalt

Vi har taget nattoget sydpå på studietur i Hamborg, Freiburg, Basel og Zurich. Dejligt at være ude i verden igen og få ny inspiration til byudvikling. #grandvilleonsite #ingenvedalt

Store Torv 14, 1., 8000 Aarhus C
Ewaldsgade 9, st., 2200 København N

CVR: 37576964

Følg Grandville