En fantastisk studietur er slut, og vi glæder os til at tage inspirationen fra Tyskland og Schweiz med til projekterne derhjemme.
#HamFreiBasZür #grandvilleonsite #ingenvedalt

Det har været to gode dage i Freiburg – en fantastisk by med liv mellem husene, grønne byplanløsninger og en herlig forårsstemning med fuglekvidder overalt.
#HamFreiBasZür #grandvilleonsite #ingenvedalt

Vi har taget nattoget sydpå på studietur i Hamborg, Freiburg, Basel og Zurich. Dejligt at være ude i verden igen og få ny inspiration til byudvikling. #grandvilleonsite #ingenvedalt

Så er parallelopdraget for Kongelunden i luften! Grandville er med som Aarhus Kommunes rådgivere. Store planer kræver store perspektiver. Her viser Line Willacy fra @kongelundenaarhus de tre hold det store vue over Kongelunden og Aarhus. #ingenvedalt #grandville #holschernordberg #tredjenatur #stedbyoglandskab

Velkommen til Lars Vinther i Grandville! Lars er byplanlægger og landskabsarkitekt med 8 års erfaring fra flere danske og internationale tegnestuer. Lars har et særligt blik for at favne opgaver i både den store og den lille skala. Han har primært arbejdet med visionsplaner, by- og byrumsstrategi samt byomdannelses- og udviklingsområder igennem helhedsplaner. Vi glæder os til at lære af og inddrage Lars i vores mange projekter i hele landet. #grandville #ingenvedalt

Grandville er et fællesskab af dedikerede byudviklere, som deler engagementet i at bidrage til fremtidens bæredygtige byudvikling.

VI SØGER en erfaren, skitserende byplanarkitekt, som kan bidrage til vores arbejde med udviklings- og masterplaner, mulighedsstudier, forundersøgelser, byanalyser og planopgaver for offentlige og private kunder.  

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være arkitekt, landskabsarkitekt eller urban designer. Vi forventer, at du er en stærk formgiver, og at du har mindst 5 års relevant erfaring.  
Ansøgningsfristen er snarest muligt, dog senest 15. december 2021. Vi forventer at afholde samtaler løbende. Send din ansøgning til Rasmus Cassøe på ras@grandville.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Rasmus Cassøe på T. 2053 7190.

Der er tale om en fuldtidsstilling med opstart snarest muligt. Løn forhandles på baggrund af kvalifikationer og erfaring. Arbejdsstedet er vores kontor i Aarhus, men i praksis vil du arbejde sammen med kolleger på tværs af Aarhus og København om byudviklingsprojekter over hele landet.  

Læs mere om os på www.grandville.dk #ingenvedalt #grandville

Velkommen til Lasse Vilstrup Palm, som i dag tiltræder som partner i Grandville. Vi er super glade for, at Lasse skal være vores nye kollega, og vi glæder os meget til samarbejdet.
 
En stor del af vores netværk og kunder kender allerede Lasse godt – men for dem, der endnu ikke har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med ham, så er han uddannet arkitekt fra Arkitektskolen i Aarhus og har 17 års erfaring som arkitekt og landskabsarkitekt fra tegnestuer i Aarhus og Rotterdam. Han kommer fra en stilling som associeret partner og afdelingschef for C.F. Møller Landscape & Urbanism, hvor han gennem de sidste 7 år har arbejdet med både landskabs- og byrumprojekter, samt større byudviklingsprojekter i ind- og udland. Samarbejdet med Lasse et naturligt næste skridt for os i Grandvilles integrerede arbejde med formgivning af byer og strategier og processer for byudvikling.
 
Lasse kan kontaktes på lasse@grandville.dk og på 2728 3889.
 
#grandville #ingenvedalt

Det er en meget stor fornøjelse at få lov til at være praktiksted for unge kandidater, som er ved at finde sig selv som byudviklere og som mennesker. I det halve år, de giver os af deres tid, giver vi dem mulighed for at prøve kræfter med nogle af de opgaver, relationer, spørgsmål og dilemmaer, der venter dem, når de er færdige med at studere. Til gengæld giver de os modspil, nysgerrighed og et indblik i, hvordan byen og verden ser ud fra deres perspektiv. Det er en gave, og det er noget af det, der holder os ved ilden. Grandville søger en praktikant i Aarhus til foråret 2022. Søg, hvis du vil være en del af holdet. Se opslaget på vores hjemmeside – og del gerne, hvis du kender et skarpt ungt menneske med kærlighed til byen. PS: Det er Søren, Karen, Berit og Rasmus på billedet, og ingen af dem er praktikanter. Men der er palmer og sol, og hvem vil ikke gerne have lidt af det;) #ingenvedalt

Vi har længe set frem til i dag, hvor Stine Hvid starter som vores nye kollega og seniorprojektleder hos Grandville i København. Stine er arkitekt med 15 års erfaring fra bl.a. Københavns Kommune, By & Havn, Musicon samt private tegnestuer. Stine har opbygget et stort indblik i og erfaring med, hvad der kræves for at drive forandringsprocesser i forhold til byudvikling, byliv, udvikling af almene boligområder og områdefornyelse. Stine kender København og deler vores store engagement i byens udvikling.

Vi glæder os rigtig meget til at få Stine og hendes faglighed med på holdet og drage hendes erfaringer med ind i samarbejder med offentlige og private kunder, der udvikler byen. Velkommen til Grandville, Stine! #grandville #ingenvedalt

Store Torv 14, 1., 8000 Aarhus C
Ewaldsgade 9, st., 2200 København N

CVR: 37576964

Følg Grandville