Grandville er et fællesskab af dedikerede byudviklere, som deler engagementet i at bidrage til fremtidens bæredygtige byudvikling.

VI SØGER en erfaren, skitserende byplanarkitekt, som kan bidrage til vores arbejde med udviklings- og masterplaner, mulighedsstudier, forundersøgelser, byanalyser og planopgaver for offentlige og private kunder.  

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være arkitekt, landskabsarkitekt eller urban designer. Vi forventer, at du er en stærk formgiver, og at du har mindst 5 års relevant erfaring.  
Ansøgningsfristen er snarest muligt, dog senest 15. december 2021. Vi forventer at afholde samtaler løbende. Send din ansøgning til Rasmus Cassøe på ras@grandville.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Rasmus Cassøe på T. 2053 7190.

Der er tale om en fuldtidsstilling med opstart snarest muligt. Løn forhandles på baggrund af kvalifikationer og erfaring. Arbejdsstedet er vores kontor i Aarhus, men i praksis vil du arbejde sammen med kolleger på tværs af Aarhus og København om byudviklingsprojekter over hele landet.  

Læs mere om os på www.grandville.dk #ingenvedalt #grandville

Velkommen til Lasse Vilstrup Palm, som i dag tiltræder som partner i Grandville. Vi er super glade for, at Lasse skal være vores nye kollega, og vi glæder os meget til samarbejdet.
 
En stor del af vores netværk og kunder kender allerede Lasse godt – men for dem, der endnu ikke har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med ham, så er han uddannet arkitekt fra Arkitektskolen i Aarhus og har 17 års erfaring som arkitekt og landskabsarkitekt fra tegnestuer i Aarhus og Rotterdam. Han kommer fra en stilling som associeret partner og afdelingschef for C.F. Møller Landscape & Urbanism, hvor han gennem de sidste 7 år har arbejdet med både landskabs- og byrumprojekter, samt større byudviklingsprojekter i ind- og udland. Samarbejdet med Lasse et naturligt næste skridt for os i Grandvilles integrerede arbejde med formgivning af byer og strategier og processer for byudvikling.
 
Lasse kan kontaktes på lasse@grandville.dk og på 2728 3889.
 
#grandville #ingenvedalt

Det er en meget stor fornøjelse at få lov til at være praktiksted for unge kandidater, som er ved at finde sig selv som byudviklere og som mennesker. I det halve år, de giver os af deres tid, giver vi dem mulighed for at prøve kræfter med nogle af de opgaver, relationer, spørgsmål og dilemmaer, der venter dem, når de er færdige med at studere. Til gengæld giver de os modspil, nysgerrighed og et indblik i, hvordan byen og verden ser ud fra deres perspektiv. Det er en gave, og det er noget af det, der holder os ved ilden. Grandville søger en praktikant i Aarhus til foråret 2022. Søg, hvis du vil være en del af holdet. Se opslaget på vores hjemmeside – og del gerne, hvis du kender et skarpt ungt menneske med kærlighed til byen. PS: Det er Søren, Karen, Berit og Rasmus på billedet, og ingen af dem er praktikanter. Men der er palmer og sol, og hvem vil ikke gerne have lidt af det;) #ingenvedalt

Vi har længe set frem til i dag, hvor Stine Hvid starter som vores nye kollega og seniorprojektleder hos Grandville i København. Stine er arkitekt med 15 års erfaring fra bl.a. Københavns Kommune, By & Havn, Musicon samt private tegnestuer. Stine har opbygget et stort indblik i og erfaring med, hvad der kræves for at drive forandringsprocesser i forhold til byudvikling, byliv, udvikling af almene boligområder og områdefornyelse. Stine kender København og deler vores store engagement i byens udvikling.

Vi glæder os rigtig meget til at få Stine og hendes faglighed med på holdet og drage hendes erfaringer med ind i samarbejder med offentlige og private kunder, der udvikler byen. Velkommen til Grandville, Stine! #grandville #ingenvedalt

Vi starter op efter ferien med konfettiregn over Mia, som vi har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med i fem år. Mia var vores første medarbejder i CFBO, og vi er rigtig glade for, at hun har været med os hele vejen. #grandville #ingenvedalt

Da CFBO lagde fra land i 2016 vidste vi godt, at hverken navnet eller vores selvbyggede website ville løfte os særlig langt ud i verden. Det var heller ikke så vigtigt dengang, for vi havde nok at gøre med at sætte sejl og finde kursen. I dag står vi et andet sted. Grandville er vores fælles afsæt for et dedikeret arbejde med udvikling af byer. Nu har vi fået et nyt website, som giver os mulighed for at dele viden og inspiration og fortælle om alle de spændende historier, der gemmer sig i de byer og projekter, vi arbejder med. Check det ud på www.grandville.dk #ingenvedalt #grandville

I de sidste to dage har vi smagt på friheden og septembersolen over København på vores studietur i egen baghave. Det blev til et glædeligt gensyn med Naturpark Amagers vilde vidder, en tur i Kødbyen, hvor vi så, hvordan man kan udvikle byrum, der forener sociale kontraster, og en sensommeraften i Guldbergsgade, som vi gemmer i hjertet til vinter. #ingenvedalt #grandville

CFBO skifter navn til Grandville. Vi er vokset ud af initialerne – vi er ikke længere kun Cassøe, Frost og Borchmann, men en hel flok af dedikerede byudviklere i Grandville.

Med navneskiftet giver vi rygvind til den tilgang til byudvikling, vi står for, som handler om at finde vejen til svarene sammen. Ingen ved alt, når det kommer til løsningerne på de store udfordringer, byerne står overfor i de kommende år. Svarene skal findes gennem tværfaglige samarbejder og i dialog med dem, der har noget på spil i byerne. Derfor er det vigtigt for os at have et navn, der ikke kun peger på os selv, men også på det faglige fællesskab om byernes udvikling, vi er en del af. Med Grandville skaber vi en platform, hvor vi og andre kan dele viden om byudvikling.

#grandville #ingenvedalt

Sæt kryds i kalenderen! ☝️

Da vi blev stiftet for fire år siden, var det med ønsket om at skabe et sted, hvor det er det personlige og det faglige engagement i byudviklingen, der driver værket. Det er stadig det, der driver os. Og vi er fortsat nysgerrige.

Grandville inviterer til den næste debat den 24. november kl.16-17.15. Her dykker vi ned i emnet handlekraft i forhold til bæredygtig byudvikling.

Arrangementet bliver afholdt som et åbent webinar og vi har en stjerne line-up med skarpe debattører 💫

Du kan tilmelde dig arrangementet ved at sende en mail til christian@grandville.dk

#grandville #ingenvedalt

Store Torv 14, 1., 8000 Aarhus C
Ewaldsgade 9, st., 2200 København N

CVR: 37576964

Følg Grandville