Grandville søger skitserende byplanarkitekt

Grandville er et fællesskab af dedikerede byudviklere, som deler engagementet i at bidrage til fremtidens bæredygtige byudvikling.

Vi søger en erfaren, skitserende byplanarkitekt, som kan bidrage til vores arbejde med udviklings- og masterplaner, mulighedsstudier, forundersøgelser, byanalyser og planopgaver for offentlige og private kunder.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være arkitekt, landskabsarkitekt eller urban designer. Vi forventer, at du er en stærk formgiver, og at du har mindst 5 års relevant erfaring.

Ansøgningsfristen er snarest muligt, dog senest 15. december 2021. Vi forventer at afholde samtaler løbende. Send din ansøgning til Rasmus Cassøe på ras@grandville.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Rasmus Cassøe på T. 2053 7190.

Der er tale om en fuldtidsstilling med opstart snarest muligt. Løn forhandles på baggrund af kvalifikationer og erfaring. Arbejdsstedet er vores kontor i Aarhus, men i praksis vil du arbejde sammen med kolleger på tværs af Aarhus og København om byudviklingsprojekter over hele landet.

Store Torv 14, 1., 8000 Aarhus C
Ewaldsgade 9, st., 2200 København N

CVR: 37576964

Følg Grandville